Tilfredse kunder er de bedste referencer

Udplug af kundeanmeldelser på Trustpilot. Bedøm selv hvordan andre har bedømt os.


Virkelig flot arbejde!

Så blev huset endelig facadeisoleret og nu glæder vi os til vinter! Det blev rigtig flot og det gik rigtig hurtigt. Isolerhuset laver ikke andet end – isolering af huse. Så de rykker ud med et team af mellem 4 og 8 isoleringsarbejdere og så går det ellers over stok og sten, så man får sit hus tilbage fiks og færdigt i “indpakket” tilstand efter 2-3 uger. Ikke noget med at der kommer nogen forbi en dag og så går man ellers og venter i ugevis. Det kører bare! Og Adam er lynhurtig på mail og sms hvis man har spørgsmål eller ønsker – det kan næsten ikke være nemmere 🙂
Anna

Helt fantastisk vejledning – og prisrigtig!

Helt fantastisk vejledning – og rigtig fin opfølgning, kan bestemt anbefales.
Daniel Fogh

Flot og godt arbejde.

Vi har været godt tilfreds med udført arbejde, det gik hurtigt og nemt, flinke folk arbejdsomme og flittige, vi mærkede ikke at her var 4-5 mand omkring os hele dagen, og tænk alt var ryddet op efter dem da de var færdige selv vores græsplæne blev støvsuget. VI HAR OG ER GODT TILFREDS.
Inger Lise Sjøgren

Suverænt arbejde

Suverænt arbejde! Alt gik efter planen og samtidig det laveste tilbud ud af 3 jeg indhentede til isolering og renovering af min facade.
Meget proffesionelt.
Daniel Guldager

Hurtigt, ordentligt og effektivt

Havde et super facade isoleringsprojekt med isolerhuset, som gav det billigst og mest detaljeret tilbud via 3byggetilbud. Stor arbejdsomhed hos håndværkerne der virkeligt var effektive og rykket pænt op efter dem selv, selvom de havde dækket godt af.. Endte enda med at en af dem på sidste dagen “støvsugede” vores græsplæne ren for fnuller fra isoleringsmateriale.
Kan varmt anbefale dem og vil klart benytte dem en anden gang til enten isolerings eller murer arbejde.
Henrik M

Godt håndværk, med fantastisk finish

Vi fik et super tilbud på facadeisolering, og i forhold til de andre tilbud, der var dyrere, fik vi også flere ting inkluderet i tilbuddet fra Isolerhuset. Vi følte os trygge ved dem fra starten, og hele vejen igennem forløbet.
Alt blev overholdt fra start til slut, og stor ros til håndværkerene som var dygtige, og meget grundige med alle detaljer. Vi kan kun på det varmeste anbefale Isolerhuset.
Anita

4 1/2 stjerne – professionelt facadeisoleringsarbejde!

Faktisk 4 1/2 stjerne. Flot udført arbejde (specielt isolering af karnap), god og dedikeret arbejdsindsats, arbejde udført i henhold til aftale (og nogle gange lidt til), og slutfakturering i overensstemmelse med oprindeligt tilbud. Sidste halve stjerne kunne være opnået ved mere proaktiv kommunikation (hvor er vi, hvad mangler vi), samt nogle skønshedsfejl (inddækning ved regnvejr mv.), som dog alle er blevet korrigeret/adresseret ved henvendelse. Så konklusion – ville vi anbefale – helt klart!
Lars